Ons verhaal


Het begin...

Juni 1923 schreef G.J. Mous zich in bij de kamer van koophandel. Het begin van  smederij Mous. Aan de Rijksweg in Limmen werden de meest uiteenlopende smeedwerken gemaakt. 

Toen het bedrijf in handen kwam van zoon C. Mous werd het een constructiebedrijf op de rijksweg in Limmen. 

De broers Kees en Jos stapte van jongs af aan al de werkplaats in bij hun vader. Wat startte als hobby veranderde na hun opleiding al snel als werken in het bedrijf. 

Langzaam aan namen zij de leiding samen met hun vader. Tot uiteindelijk Jos en Kees, als derde generatie samen het bedrijf volledig zijn gaan runnen. 

 

De verhuizing

In het voorjaar van 1998 werd het pand in Limmen gedag gezegd en startte Kees en Jos in Akersloot op het industrieterrein Molenlei. De mannen hadden daar een nieuw pand geplaatst met twee aaneengeschakelde hallen met een kantoor en magazijn.  

 

 

 

De toekomst

‘TOTAAL IN METAAL’

Het bedrijf beschikt ondertussen over 4 hallen en een vergroot kantoor. Er wordt met verschillende partners samengewerkt en er zijn verschillende expertises in huis omtrent metaal. De afdelingen constructie, rvs en buigwerken werken aan eigen opdracht, maar ook samen aan verschillende projecten. 

Partners